Archiwum publikacji
w serwisie Publikacje edukacyjne
Język francuski i niemiecki w przedmiotach zawodowych technik hotelarstwa
Celem innowacji "Język francuski i niemiecki w przedmiotach zawodowych technik hotelarstwa" jest
skorelowane działań nauczycieli języka niemieckiego, francuskiego i przedmiotów zawodowych zmierzających do wzrostu kompetencji językowych i konkretnych umiejętności w zakresie organizacji i techniki pracy w hotelarstwie oraz obsługi konsumenta.
Innowacja wymaga zwiększenia godzin języka francuskiego i niemieckiego oraz przedmiotu
zawodowego o 2 godziny w miesiącu z języka obcego i o 2 godziny w miesiącu z przedmiotu zawodowego, który będzie prowadzony wspólnie z nauczycielami
języków obcych i przedmiotów zawodowych.
REKLAMA
Publikacja archiwalna do pobrania z serwera FTP.
UWAGA:
Numer ukazuje się w lewym górnym rogu okna danej publikacji.
|
Izabela Burzyńska
Lucyna Kultys
Wioleta Sosnowska